Etusivu
Peltotiellä välillä Vainiolantie ja Nahkurintie aloitetaan maanantaina 22.5.2017 mittavat asfaltointityöt, jotka kestävät koko viikon. Tiellä on paljon työkoneita. Alueelle voi muodostua ruuhkaa varsinkin ruuhka-aikoina. Alueella voi myös olla tavanomaisesta poikkeavia ajoreittejä. Kevyen liikenteen kulku pidetään normaalina. Nämä pyydetään huomioimaan alueella liikennöitäessä.
Matonpesupaikat Naparannassa, Kaasmarkussa ja Kullaan Koskissa on avattu kesäksi 2017.
Oheisesta linkistä löydät tulokset sekä näet muutaman kuvan tapahtumasta
Satakunnan Yrittäjät valitsivat Vuoden 2017 Nuoreksi Yrittäjäksi ulvilalaisen yrittäjäkaksikon Olli-Pekka Itkosen ja Mikko Kuusiston. He ovat pyörittäneet Ulvilassa noin kuuden vuoden ajan autojen monimerkkikorjaamoa nimeltään Ulvilan Autopiste. Olli-Pekka ja Mikko ovat kehittäneet yritystään määrätietoisesti. Lue koko juttu ja katso kuva oheisesta linkistä
Viikoilla 21 ja 22 huuhdellaan Rantalan ja Lattomerentien alueen runkolinjoja. Vesilaitos huuhtelee kesän aikana runkovesilinjoja 25.4.2017 alkaen. Työtä tehdään tiistai- ja torstaiöisin kello 23.00 - 5.00. huuhtelu on osa vesilaitoksen vuosihuoltotoimintaa ja sen tarkoituksena on verkostoon muodostuneen sakan vähentäminen. Huuhtelun mahdollisesti aiheuttamasta veden samentumisesta tulee ilmoittaa vesihuoltomestarille puh. 0400 - 134 625 (työaikana). Työajan ulkopuolella ilmoitukset tekniseen päivystykseen puh. 0400 - 134 848. Vesilaitos pahoittelee työstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Vesilaitos päivittää tämän tiedotteen viikoittain.
Sähkönsiirtoyhtiö Caruna maakaapeloi noin 350 kilometriä keskijännitteistä sähköverkkoa Ulvilassa. Sähköverkon saneerauksen yhteydessä huolehditaan Ulvilan kaupungin kanssa osittain kuntoon alueen katuvalovalmiudet. Hanke parantaa merkittävästi kuntalaisten sähkönjakelun toimitusvarmuutta, kun sähköverkkoa siirretään maan alle suojaan sään vaihteluiden aiheuttamilta sähkökatkoilta. Parannushankkeet ovat paikallisesti merkittäviä, sillä ne työllistävät suoraan noin 190 henkilöä ja niiden arvo on noin 19 miljoonaa euroa.
Kullaan kunta vuonna 1917, kaupunginarkiston arkistolähteiden kertomana. Katso oheinen linkki.
Ulvilan kunta vuonna 1917, kaupunginarkiston arkistolähteiden kertomana. Katso oheinen linkki
Katso video oheisesta linkistä>>
Vaalitulokset on vahvistettu keskusvaalilautakunnan kokouksessa 12.4.2017. Pöytäkirja on luettavissa kaupungin kuulutussivuilla sekä vaalisivuilla.
Uusi varhaiskasvatuksen asiakasmaksulaki tulee voimaan 1.3.2017 Päivähoidon asiakasmaksujen perustana oleva lainsäädäntö muuttuu 1.3.2017, jolloin voimaan tulee uusi varhaiskasvatuksen asiakasmaksulaki. Tämän seurauksena osalla perheistä maksut alenevat. >>Katso koko asia ja siihen liittyvä taulukko oheisesta linkistä
Katso oheinen liite
Juotava hanavesi -kampanjan avulla haluamme kertoa suomalaisille puhtaasta juomavedestä ja antaa juomavedelle sen ansaitseman arvon! Katso hauskat mainosvideot oheisen sivun ja siellä olevien linkkien kautta.
Katso lisätiedot oheisesta linkistä!
Ulvila ja kiinalainen Ningbon kaupunki allekirjoittivat alustavan yhteistyösopimuksen viime syksynä. Tämä Ulvilan kaupungin allekirjoittama sopimus on mahdollistanut Satakunnan robotti- ja automaatioalan osaamiskeskittymän, Robocoastin pääsyn mukaan Kiinan kansalliseen kehitysohjelmaan Made in China 2025. Ohjelman keskeisimpänä tavoitteena on Kiinan teollisuuden modernisointi. Se tarkoittaa pitkälti teollisuuden automatisointia. Ningbon kaupunki toimii pilottialueena Made in China 2025 -kehitysohjelmassa, jossa automaatio- ja robotiikkaosaamisella on suuri painoarvo. Satakunnan alueella toimii noin sata automaatio-, keinoäly-, IoT ja robotiikka-alan yritystä, joista noin 30 sijaitsee Ulvilassa.
KOULUTILOJEN VARAAMINEN HARRASTUSKÄYTTÖÖN LV. 2017 - 2018 Ulvilan kaupungin koulujen tiloja (Friitala, Harjunpää, Kaasmarkku, Koski, yhteiskoulu, lukio) voi jälleen varata harrastuskäyttöön ensi lukuvuoden ajaksi. Vanhankylän koulun sali ei ole käytössä koulun peruskorjauksen takia. Seurojen, yhdistysten ja yksityisten tulee jättää anomuksensa kirjallisena vapaa-aikatoimistoon keskiviikkoon 31.5.2017 mennessä, os. Ulvilan kaupunki/Vapaa-aikatoimisto, PL 77, 28401 ULVILA. Koulujen salien käytöstä peritään korvausta tehtyjen päätösten mukaisesti. Jos on kyseessä kaupallinen yleisötilaisuus tai ulkokuntalaisuus käyttömaksu peritään kolminkertaisena (opetus- ja kasvatuslautakunta 9.12.2014 § 79). Myönnetyistä peruuttamattomista vuoroista (peruutus väh.1 viikkoa aikaisemmin) peritään normaali korvaus. - Kaikki tilat varattavissa ensisijaisesti nuorten liikuntatoimintaan klo 16 – 19. - Salivuoroja myönnettäessä vuoron aikaisempi haltija on etusijalla, jos samaa vuoroa hakee useampi hakija. Hakukaavake oheisessa linkissä. Lisätietoja saa vapaa-aikatoimistosta, puh. 677 4706 tai 0400–926 117/Nevala. Vapaa-aikatoimi
 
Lapset
Nuoret
Ikäihmiset
Matkailu
Muuttaja
Vuokra-asunnot
Elinkeino
Tapahtumat
Koulutus

   

Avoimet työpaikat

Ilmoita tapahtumakalenteriin

Ulvila Facebookissa

Satasote

Yritys-Suomi
Kaupunginjohtaja Jukka Moilanen
Kaupunginjohtajan kolumnit
Yritysten Ulvila
Ulvilan yrittäjät
Kettumetsän yrityspuisto
Friitalan nahkamaailma ja nahkamuseo
Ulvilan vammaisneuvosto
Ulvilan vanhusneuvosto
kohtaamispaikka Santra